HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     ACTIV CONSTRUCT


Homepage activconstructDespre activconstructServicii ale activconstruct Anunturi ale activconstruct Poze ale activconstruct Video ale activconstruct Harta activconstruct


PARDOSELI DIN BETON

OFERTÃ
Inscris la domeniul Pardoseli industriale
Pardoselile industriale reprezinta un element de o deosebita importanta in orice constructie. Acestea reprezinta baza pe care se desfasoara orice activitate si este supusa la diferite solicitari! De aceea este nevoie de proiectarea acestora tinand cont de toate procesele ce se vor desfasura ulterior .
Pardoselile industriale din beton elicopterizat reprezinta un sistem de pardoseli bazat pe realizarea unei placi de baza din beton (turnat la un anumit nivel , armat cu plasa sau dispers si vibrat pentru eliminarea aerului) peste care se presara intaritor mineral de diferite culori si se prelucreaza mecanic pana se obtine un luciu si o culoare uniforma. Acest intaritor mineral de pardoseala are scopul de a asigura o duritate si o rezistenta la abraziune sporite, mult superioare betonului simplu. Nu trebuie neglijat nici aspectul estetic pentru pardoselile colorate.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist