HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     ACS GROUP


Homepage acsgroupDespre acsgroupServicii ale acsgroup Anunturi ale acsgroup Poze ale acsgroup Video ale acsgroup Harta acsgroupDescrierea ACS GROUP


ACS GROUP este un grup de firme specializate in sisteme de securitate, monitorizare video, solutii tehnice integrate de supraveghere si interventie si paza. Experienta si profesionalismul ne sunt certificate de satisfactia clientilor nostri.

Experienta acumulata de-a lungul timpului si exigenta in prestarea tuturor serviciilor de securitate ne determina sa ne aflam intr-un permanent proces de dezvoltare. Acest lucru se concretizeaza intr-o gama variata de servicii ce se diversifica continuu: consultanta, proiectare, furnizare, implementare, instalare si intretinere (service) pentru sisteme tehnice de securitate pentru aplicatii rezidentiale sau de firma sau sisteme tehnice complexe pentru aplicatii institutionale sau industriale.

Echipamentele folosite sunt produse de firme renumite, respectand standarde superioare de calitate. Ne exprimam dorinta sincera de a stabili relatii de lunga durata cu clientii nostri si de a le oferi satisfactia beneficierii de excelentele noastre produse si servicii.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist