HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     ACROPOLA ACM CONSTRUCT


Homepage acropola-acmDespre acropola-acmServicii ale acropola-acm Anunturi ale acropola-acm Poze ale acropola-acm Video ale acropola-acm Harta acropola-acm



Descrierea ACROPOLA ACM CONSTRUCT


Societatea noastra este o companie de constructii cu capital integral privat si dispune de personal de conducere si executie cu experienta de 9 ani dobandita pe santiere de constructii.

Dotarea tehnica si calificarea fortei de munca ne permit executarea celor mai diverse tipuri de lucrari.
Obiectivul de baza al companiei noastre este de a asigura servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului.

In diferentierea dintre concurenta, valoarea hotaratoare o au calitatea, rapiditatea si pretul. Satisfacerea cererilor consumatorilor, armonizarea cu normele internationale, reducerea costurilor prin tehnologii performante, utilaje, unelte noi si de ultima genereatie sunt repere de management al calitatii in firma noastra.

Suntem o firma romaneasca cu capital integral privat si executam in urmatoarele domenii: tractari si inchirieri utilaje, constructii si prestari cu utilaje tehnice de constructii.




CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   




Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist