HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     SUN TEAM


Homepage ValentinaDespre ValentinaServicii ale Valentina Anunturi ale Valentina Poze ale Valentina Video ale Valentina Harta ValentinaDescrierea SUN TEAM


Studioul nostru produce vitralii in tehnica Overlay, pictură murală pentru orice tip de spațiu, obiecte și soluții pentru decorare spații rezidențiale sau cu utilitate publică. Suntem alături de dumneavoastră din momentul în care treceți pragul studioului nostru.

Am făcut parte din ”afacerea de niș㔠cum i se spunea în 97 primei francize pe țară cu vitralii overlay, SGO, București, unde am ajuns în 2006. Nu era ceea ce văzusem la colegii mei de la sticlă în facultate dar am înțeles cu timpul că ceea ce făceam nu era un compromis, că tehnica nu urmărește să detroneze vitraliul tradițional care este divin , ci e vorba de adaptare la condițiile pieței, la materiale și cerințe noi și ceva de genul, poți alege și asta, ai încă o opțiune. Am cunoscut acolo arhitecți și designeri care au ales și ei să utilizeze această tehnică în proiectele lor și am avut multe satisfacții după ce clienții ne sunau să ne mulțumească. Valentina, absolventă a Fac. de Arte Decorative si Design, București

Colaborarea noastră începe cu o vizită la locul unde doriți să montați un vitraliu. În funcție de ambient(stil, tâmplărie, mobilier, amenajări interioare și exterioare) și dimensiuni, vă creionăm variantele posibile iar apoi, ținând cont și de preferințele dumneavoastră, ajungem la soluția optimă și alegem împreună culorile.

Vă facem oferta de preț, eventual o simulare pe calculator și vă putem recomanda și producători de tâmplărie. Ideal pentru noi este ca în soluția finală să se suprapună viziunea artistică a noastră cu viziunea dumneavoastră ca beneficiar. Avem mare grijă să tratăm cu profesionalism demersul lucrării comandate de dumneavoastră, oricât de cât de mic e geamul, pentru că vitraliul, indiferent de tehnică, face parte din arta monumentală decorativă cu caracter permanent, de aceea este foarte important să vă bucurați un timp cât mai îndelungat de el.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist