HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     RCB ELECTRO

Descrierea RCB ELECTRO


Societatea comerciala RCB ELECTRO 97 SA a fost infiintata in anul 1997 , ca societate pe actiuni cu capital privat. Compania este situata in orasul Bistrita,vechi si prosper burg german, ,a carui atestare dateaza din anul 1264, pe str. Sigmirului nr. 17, in apropierea platformei industriale.
Domeniul de activitate este : producerea de conductori si cabluri electrice izolate cu PVC , produse cu larga utilizare in industria electrotehnica.
Inca din anul 2000 , compania s-a dezvoltat rapid atit in directia cresterii productiei, cit si a largirii gamei de produse , ca urmare a investitiilor realizate in modernizarea tehnologiilor si echipamentelor. Avind propriul compartiment de proiectare, care s-a preocupat constant de dezvoltarea portofoliului de produse , s-a reusit omologarea si introducerea in fabricatie de produse noi, in conformitate cu standardele in domeniu din tara si strainatate.
Consecventi ideii de a face bine totul chiar de la inceput colectivul SC RCB Electro 97 SA se preocupa sa indeplineasca in totalitate cerintele clientilor sai , reusind sa asigure o garantie a calitatii produselor prin tehnologiile de fabricatie implementate precum si prin testele de calitate efectuate in cadrul laboratorului propriu dotat cu aparatura moderna. Continua procupare pentru ridicarea calitatii produselor a impus inca din 2002 implementarea si aplicarea de catre companie a Sistemului de Asigurare a Calitatii, conform cerintelor SR EN ISO 9001, certificarea Sistemului de Asigurare a Calitatii fiind acordata la 1 mai 2002 de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii.
O alta preocupare de prim rang a companiei este largirea pietei existente si cucerirea de noi clienti atit pe piata interna cit si pe cea externa.Din gama de produse pe care compania le fabrica se pot enumera:

- cabluri, conductoare si cordoane electrice din cupru izolate cu PVC;
- cabluri de energie armate si nearmate pentru
tensiuni nominale de 0.6/1KV izolate cu PVC;
- cabluri izolate avind rezistenta marita la propagarea flacarii;
- cabluri de semnalizare.
Cablurile, conductele si cordoanele izolate se executa la cererea beneficiarului respectind cerintele tehnice si de calitate prevazute de standardele nationale si straine: STAS, VDE, HD, SR CEI.

Activitatea de producție se desfășoară în două hale construite recent, având suprafețe de cca. 2500 mp.
De asemenea, dispunem de un depozit de materii prime și produse finite de cca. 2500 mp.

RCB ELECTRO 97 deține una dintre cele mai moderne fabrici de cabluri din regiune. Liniile de producție sunt dotate cu echipamente de ultimă generație achiziționate de la furnizori europeni renumiți (SAMP, SETIC, MAILEFER, MAPRE, POURTIER) care asigură o productivitate ridicată, consumuri energetice scăzute și în final costuri de fabricație mici.

Aparatele de măsurare și monitorizare de ultimă generație asigură menținerea automată a parametrilor tehnologici în limitele impuse de rețetele de fabricație.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist