HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     FIA & FOOD TRADING


Homepage 3aimpexxDespre 3aimpexxServicii ale 3aimpexx Anunturi ale 3aimpexx Poze ale 3aimpexx Video ale 3aimpexx Harta 3aimpexxDescrierea FIA & FOOD TRADING


FIA & FOOD TRADING este o companie cu capital integral romanesc, a carei activitate principala este importul si distributia.

Societatea s-a angajat sa importe si sa distribuie pe piata romaneasca produse conforme unor standarde inalte de calitate, care sa satisfaca nevoile si gusturile consumatorilor finali si sa aduca satisfactie oriunde sunt folosite.

Ca distribuitor de arome , de coloranti (naturali si artificiali) si ai altor aditivi alimentari, firma este activa ?n industria alimentara si are relatii comerciale cu producatori de renume din domeniile fabricarii biscuitilor, al napolitanelor, al dulciurilor, al bauturilor racoritoare, al dilutiilor de arome, al fabricarii mustarului si al ketchup-ului, etc.

Logistica companiei este in Bucuresti, unde sunt atat birourile c?t si depozitul central. Firma asigura o distributie rapida si constanta pe intreg teritoriul tarii.
Avem in vedere introducerea pe piata rom?neasca de noi produse la standarde internationale de calitate, care sa corespunda nevoilor pietei romanesti, atat printr-o calitate superioara cat si printr-un pret scazut.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist